Performance Training

Sportspecifieke krachttraining

Wil je met jou team buiten de regulieren trainingen om ook werken aan kracht en conditie? Tijdens een sportspecifieke krachttraining  ga ik jullie helpen je te onderscheiden van de concurrentie. Zijn jullie bereid hier hard te werken? Kom dan bij mij trainen!

Karper Sport Performance & Personal Training staat voor het verzorgen van unieke trainingen welke de prestatie van de  sporters  verbeterd door goede begeleiding tijdens de sportspecifieke krachttraining met een op maat gemaakt trainingsschema naar aanleiding van een bewegingsanalyse van de sport. Dit om belangrijke beweegpatronen van de sport te verwerken in de training om het lichaam optimaal te trainen en zo de sportprestatie te verbeteren.

Het doel is om samen met de coach en overige specialisten een programma op te stellen waarin de spelers centraal staan en in een omgeving terecht komt waar optimaal kan worden geprofiteerd van de programma’s om het hoogste doel te behalen.

Bij het opstellen van het trainingsschema zal er naast de sport ook worden gekeken naar belangrijke momenten in het seizoen. Waarop de trainingsvormen zal worden aangepast. Waardoor er een goede jaarperiodisering komt om een optimale voorbereiding te realiseren. Voor de prestaties die tijdens de  toernooien en wedstrijden behaald worden.

Wat Karper Sport Performance & Personal Training anders maakt dan andere is het feit dat de krachttraining wordt afgestemd op de sportactiviteit waarbij een krachtschema dus altijd persoonlijk en naar aanleiding van de bewegingen in de sport wordt opgesteld.  Waarmee de sporter zich optimaal kan voorbereiden op de komende toernooien en wedstrijden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou team? Neem dan snel contact met mij op via het contactformulier of bel naar 06-50928282.