Ons doel

Karper Sport Performance & Personal Training staat voor:

Persoonlijk schema

Wat blijkt is dat iedereen anders is en er geen ‘one size fits all’ principe kan worden toegepast als het gaat om krachttraining en bewegen. Bij Karper Sport Performance & Personal training wordt er daarom ook gewerkt met persoonlijke schema’s wat het trainingsdoel ook is het schema kan niet het zelfde zijn als dat van je buurman of buurvrouw. Daarom wordt eerst gekeken naar jouw doelen en de punten waar bij jou de focus op moet liggen voordat er een persoonlijk schema wordt aangemeten.

Begeleiding

Eén van de belangrijkste punten bij het trainen vind ik de begeleiding en aanwijzingen die je kunt krijgen tijdens het trainen. Het kan zijn dat je goed bezig bent met trainen maar de focus van de oefening niet goed ligt waardoor het resultaat uitblijft. Daarom is er tijdens de uren dat jij komt trainen altijd een goed opgeleide personal trainer/ krachttrainer aanwezig die jou begeleid en aanwijzingen geeft.

Jouw ontwikkeling

Welke optie tot trainen je kiest; personal training, personal fitness of performance training. Er zal altijd een ervaren personal trainer zijn die jou begeleidt tijdens het trainen. Mocht je vragen hebben over je voeding of andere zaken die jouw training kunnen beïnvloeden vraag dan vooral aan de trainer of hij/zij jou daarmee kan helpen!

Kijk snel bij personal training, personal fitness of performance training welk programma voor jou het meest geschikt is.