Aangesloten teams

Op dit moment zijn er verschillende sportteams die onder mijn begeleiding trainen. De volgende teams nemen o.a. diensten af van Karper Sport Performance & Personal Training.

Rugby Academy NoordWest

De talenten van de rugby academy worden twee keer per week begeleid bij de krachttrainingen in de sportschool. Het doel van de trainingen is om de spelers te ontwikkelen tot volwaardige atleten waarbij er een goede fysiek ontstaat om te kunnen rugbyen maar ook een veilige omgeving wordt gecreëerd om betere atleten te worden en de kans op blessures te verkleinen.  RANW is onderdeel van het RTC programma in de regio Alkmaar.

V.V. Alkmaar

Het eerste vrouwen team van de voetbalvereniging v.v. Alkmaar worden wekelijks ondersteund tijdens de fysieke trainingen. Daarnaast vind er in Nauw overlig met de medische staf wekelijkse monitoring van de speelsters plaats om blessures te voorkomen en preventie oefeningen toe te voegen aan de persoonlijke schema’s.

Trampoline vereniging Triffis

De talenten die op nationaal/ internationaal niveau presteren worden 2x per week ondersteund tijdens de krachttrainingen.

Topsport Alkmaar

Vanuit topsport Alkmaar worden verschillende RTC programma’s ondersteund tijdens de uitvoering van de fysieke trainingen. Deze trainingen variëren van krachtprogramma’s tot loop technische trainingen om de sporters te ondersteunen in hun jonge carrière.

Baseball Academy Kennemerland Rabbits

De Rabbits is een van de 4 honkbal academies in Nederland, die de honkbal talenten uit de regio Kennemerland opleiden met een u15 en u18 team. Deze teams draaien een onderlinge competitie in de zo gehete instructional league tegen de andere academies.

Afgenomen diensten:

  • High performance training gedurende het in & off-season programma

Wil jij met jouw team ook trainen onder mijn begeleiding? Kijk dan snel bij team training om te kijken naar de mogelijkheden of vul het contactformulier in en ik neem contact met jou op!