Aangesloten teams

Op dit moment zijn er verschillende sportteams die onder mijn begeleiding trainen. De volgende teams nemen o.a. diensten af van Karper Sport Performance & Personal Training.

Rugby Academy NoordWest

De talenten van de rugby academy worden twee keer per week begeleid bij de krachttrainingen in de sportschool. Het doel van de trainingen is om de spelers te ontwikkelen tot volwaardige atleten waarbij er een goede fysiek ontstaat om te kunnen rugbyen maar ook een veilige omgeving wordt gecreëerd om betere atleten te worden en de kans op blessures te verkleinen.  RANW is onderdeel van het RTC programma in de regio Alkmaar.

V.V. Alkmaar

Het onder 17 en onder 15 teams van de voetbalvereniging v.v. Alkmaar worden wekelijks begeleid in de sportschool bij de fysieke ontwikkeling. V.V. Alkmaar is onderdeel van het RTC programma in de regio Alkmaar.

MHC de Reigers

Voor het eerste heren team dat dit jaar zal uitkomen in de eerste klasse.

Afgenomen diensten:

  • Core en conditie programma
  • Periodieke testen
  • High performance traject

Overige selectie teams:

  • Periodieke testen
  • High performance traject

Baseball Academy Kennemerland Rabbits

De Rabbits is een van de 4 honkbal academies in Nederland, die de honkbal talenten uit de regio Kennemerland opleiden met een u15 en u18 team. Deze teams draaien een onderlinge competitie in de zo gehete instructional league tegen de andere academies.

Afgenomen diensten:

  • High performance training buiten het seizoen
  • S&C training tijdens het seizoen

Baseball Academy Amsterdam Diamonds

De Diamonds is een van de 4 honkbal academies in Nederland, die de honkbal talenten uit de regio Amsterdam opleiden met een u15 en u18 team. Deze teams draaien een onderlinge competitie in de zo gehete instructional league tegen de andere academies.

Afgenomen diensten:

  • S&C training

Wil jij met jouw team ook trainen onder mijn begeleiding? Kijk dan snel bij team training om te kijken naar de mogelijkheden of vul het contactformulier in en ik neem contact met jou op!